A munkahelyi szerelem témában

A munkahelyi szerelem témában a vault.com felmérése szerint a dolgozók 58%-a volt már kapcsolatban a munkahelyén. Ami azt jelenti, hogy százból 58 embert érint. Ez figyelmet érdemlő gond, mert sok ember érintett. Ebben nem feltétlenül a megcsalás, hűtlenség jelenti a problémát, hanem a lelki teher és a döntésképtelenség helyzete. A munkahelyi szerelemnél a variánsok száma is sok lehet, attól függően, hogy a párok milyen arányban szinglik és milyen arányban élnek tartós kapcsolatban. A probléma értelemszerűen nem a szinglik szerelmi viszonyából ered, azonban érdemes foglalkozni a függetlenek kapcsolatával is. Lássuk előbb ezt; nincsen ezzel a párkapcsolattal nagyobb probléma, ha olyan típusú emberek jönnek össze, akiknek olyan a habitusuk, hogy több időt szeretnének együtt tölteni, viszont egyes embernek ez gondot is jelenthet hosszú távon és ez megronthatja a kapcsolatot és a munkahelyi hangulatot is.
A másik sokkal összetettebb kérdés a hűtlenség, ha az egyik fél párkapcsolatban van. A szerelmi háromszög előbb utóbb a munkahelyi hangulatot is rontja. Arról nem beszélve, hogy szeretőnek lenni nagy lelki teher, eltitkolni meg még nehezebb. A megcsalás után jönnek csak a nagyobb lelki bonyodalmak. A megcsalás jeleit csak olyan párkapcsolatban nem veszik észre, ahol már nem, vagy csak jelentős segítséggel menthető a tartós kapcsolat. Ebben tud igazán segítséget adni a Gelsei Bernadett döntésmentor oldala, amit érdemes felkeresni. A linken olvashatjuk a kiváltó okait, hogy a mai munkahelyeken már általában kisebb, többnyire két fős team-ben dolgoznak a kollégák és elkerülhetetlen, hogy egy férfi és egy nő dolgozzon együtt, akár napi 10-12 órát is szoros kapcsolatban. Arról nem is beszélve, ha utazás is tartozik a projektbe, ilyenkor kezdenek a szálak személyes kapcsolattá érni, függetlenül attól, hogy szabadok, vagy párkapcsolatban élnek.
Párkapcsolati szakértői segtséget kaphatnak itt azok is, akik szerető, hűtlen, vagy megcsalt státuszban sínylődnek. Ha kíváncsi csak látogasson el a weboldalra: http://gelseibernadett.hu

Valamennyi hozzászólást az RSS 2.0 hírcsatornán lehet követni. Szóljon hozzá, vagy adjon a saját honlapjáról egy visszakövetést.

Vélemény, hozzászólás?

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>